Chec bicolor

de gabrielasfechis in Dulciuri, 22 Ian 2017 | 3549 vizualizari

 

Ca la bucatarasi acasa
Ideea asta mi-a venit intr-o noapte, in timp ce ii dadeam la pitic sa manance :))
Cred ca ouale erau de casa, ca in loc de albastru mi-a iesit verde :D :))

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 7 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 200 gr faina
  • jumatate plic de praf de copt
  • colorant alimentar rosu si albastru
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec bicolor:

Separam ouale. Mixam albusurile cu zaharul bine, apoi adaugam pe rand galbenusurile si amestecam de sus in jos, cu o lingura de lemn pana la omogenizare.

Adaugam faina si praful de copt pe rand, in timp ce amestecam sa se incorporeze bine.

La final, impartim compozitia in doua si intr-o jumatate, adaugam colorant rosu, iar in cealalta, colorant albastru.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, adaugam prima data compozitia rosie, apoi cea albastra si dam la cuptor pana se coace .

Se taie dupa ce s-a racit.

Pofta buna :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec bicolor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert chec cu mere