Chec aperitiv cu sunca, porumb si masline

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 19 Feb 2016 | 7630 vizualizari

 

O reteta delicioasa pentru provocarea "Weekend cu spor", initiata de Stefania. Reteta ii apartine, cu mici modificari.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua;
  • 9 linguri cu varf de faina;
  • 150 ml lapte batut;
  • 100 g boabe porumb dulce;
  • 120 g sunca de curcan;
  • o lingura masline feliate;
  • o jumatate de ardei rosu;
  • 150 g cascaval;
  • un pliculet de praf de copt;
  • sare, piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu sunca, porumb si masline:

  1. Am taiat sunca si ardeiul in bucati mai mici, iar cascavalul l-am dat pe razatoare.
  2. Am mixat ouale pana si-au dublat volumul, am adaugat laptele batut, sare si piper, apoi am pus faina amestecata cu praful de copt.
  3. Am amestecat cu o spatula, apoi am adaugat sunca, porumbul, ardeiul, cascavalul si maslinele.
  4. Am turnat compozitia intr-o forma de cozonac, tapetata cu hartie de copt.
  5. Am bagat tava 40 min in cuptorul preincalzit.
  6. Am lasat tava sa se raceasca in cuptor, cu usa deschisa, apoi am taiat checul felii si am servit cu ketchup.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu sunca, porumb si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]