Sursa: gourmandine
Parizerul l-am taiat cubulete si l-am calit in putin ulei, iar cand a fost gata l-am lasat la scurs si racit. In acelasi ulei am calit ardeii si ceapa verde tocate marunt, lasandu-le si pe acestea la scurs si racit.
Folosind 2 boluri mari, am separat albusurile de galbenusuri.
Galbenusurile le-am amestecat cu ceapa, ardeii si parizerul calite si racite, branza topita, smantana, sarea si piperul. Am amestecat pana s-au omogenizat bine.
Albusurile le-am mixat spuma, apoi am adaugat faina in ploaie, amestecand usor ptr a nu se lasa.
Peste amestecul de galbenusuri, am adaugat compozitia de albusuri, amestecand usor cu o spatula de jos in sus.
Am uns cu ulei 2 tavite de chec, apoi am turnat compozitia si am dat-o la cuptorul preincalzit pentru 45 de minute, sau pana trece testul scobitorii.
Poftiti la masa!!