“-Mama, mai ai chec aperitiv?
-Da, mai este putin.
-Te rog sa il lasi sa mi-l pui maine la scoala, ca tare bun a fost. Auzi mama, am dat cate putin si colegilor si o fetita mi-a cerut de 3 ori si a spus – mama ta face mancare mai buna decat mama mea. ”
:)))))
Un chec aperitiv grozav de simplu de facut, consistent si bun. Mic dejun, pachetel, ce vreti voi
Intr-un bol bate bine ouale cu sare si piper (nu pune multa sare, ca-i sarat si cascavalul)
Adauga untul topit si racit, cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari, faina, praful de copt, laptele, ciupercile si ceapa verde, tocata.
Omogenizeaza totul.
Tapeteaza o tava de chec cu hartie de copt si toarna amestecul.
Niveleaza si da tava in cuptorul preincalzit, la foc mic. Coace pana ce checul e frumos rumenit si feliaza-l rece.
Pofta buna!