Chec aperitiv

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2014 | 6174 vizualizari

 

Tot am vazut pe site chec'uri aperitiv si am spus sa fac si eu unul cu ce am prin frigider , si a iesit pufos si foarte gustos! :)

 

INGREDIENTE

  • Am folosit :
  • carne de pui ( o pulpa , un spate , fierte si prajite )
  • ficat de pui ( 5 bucati , fierte si prajite 5 minute )
  • branza de vaca ( nu era sarata , am pus 1 lingura de sare si am sfarmat'o )
  • cascaval afumat ( am razuit peste )
  • ciuperci ( jumate de borcan , era mic al meu , am pus deasupra , erau ciuperci taiate )
  • 7 oua ( de casa , sunt mult mai bune , si galbene )
  • jumatate lg sare
  • un varf lg piper
  • 4 jumate linguri faina
  • masline pentru ornat
  • un plic praf de copt
  • un ardei rosu ( spalat, taiat rondele )
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Separam galbenusurile de albusuri, albusurile le mixam impreuna cu sarea, galbenusurile le amestecam cu faina si praful de copt, amestecand bine.

Carnea, ficatul, branza, ardeiul le punem in blender si lasam 50 de secunde.

Incorporam amestecul in cel de albus cu galbenus si mixam aprox 40-50 secunde.

Pregatim o tava pentru chec tapetata cu hartie de copt si punem amestecul , presaram peste ciuperci , razuim cascaval afumat si dam la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru 30-40 de minute pana trece testul cu scobitoarea!

TIPS-URI

1

Puteti pune si afumatura , dar atunci nu se mai foloseste cascaval afumat , al meu avea o aroma puternica!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]