Chec aperitiv

de ela in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2013 | 22398 vizualizari

 

nu mai facusem de multa vreme un chec din acesta....este bun cald dar si rece si merge pentru pus la pachet la lucru...se face simplu si rapid

 

INGREDIENTE

  • 6oua
  • 250gr faina
  • 50gr sunca presata taiata marunt
  • 150gr telemea rasa
  • 100gr cascaval ras
  • 30gr parmezan
  • 70gr masline fara samburi taiate marunt
  • 200ml lapte
  • 1plic praf de copt
  • 1ardei gras rosu mic
  • 1ardei gras galben mai mic
  • sare dupa gust
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Punem intr-un castron ouale cu  sare,piper si laptele si le batem bine.Incorporam treptat faina cernuta cu praful de copt si amestecam usor pana compozitia se omogenizeaza bine.Adaugam treptat cascavalul,branza si parmezanul si amesecam continuu.Punem sunca si maslinele,apoi ardeii taiati bucati mici.

Tapetam o tava de copt cu hartie de copt si punem compozitia.Dam la cuptorul preincalzit,la foc mic cam 45-60minute,pana se rumeneste frumos checul.Verificam cu scobitoarea daca este copt in interior.Lasam sa se raceasca si scoatem din tava .Se taie usor si frumos cand este complet rece.

TIPS-URI

1

putem pune si alte mezeluri,ce avem prin casa

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Oua in purgatoriu