Chec aperitiv

de botcrina in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2013 | 47894 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ouă
  • 500 g parizer
  • 4 castraveti muraţi
  • 100 g gogoşari muraţi
  • frunze verzi de leuştean
  • 100 g brânză telemea
  • sare, piper, după gust
  • delikat după gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Punem 2 ouă la fiert.

Tăiem parizerul, brânza, castraveţii, gogoşarii şi ouăle fierte (când s-au răcit) cubuleţe. Tăiem mărunt şi leuşteanul şi-l încorporăm în compoziţie.

Cele 4 ouă care au rămas le batem bine cu telul, apoi încorporăm în ele ingredientele de mai sus şi condimentăm după gust.

Într-o tavă de chec punem hârtie de copt şi turnăm amestecul pentru chec.

Întroducem tava în cuptorul preîncălzit la 170 grade, pentru aproximativ 45 minute.

Poftă bună!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec cu somon si zucchini