Chec aperitiv

de mirela_sagi in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2012 | 5153 vizualizari

 

V-au ramas prin frigider diverse alimente?
Eu va propun un chec cu care sa va incantati familia, si totodata sa nu aruncati produsele ramase de la masa Sfanta de Paste. Sper sa va placa.....

 

INGREDIENTE

  • 300 g telemea, feta
  • 300 g parizer,
  • salam,
  • sunca, etc.(ce a mai ramas in frigider)
  • 4 oua fierte tari (rosii de la Paste)
  • 4 oua crude
  • Cascaval ras
  • 2 linguri de smantana
  • 4 linguri faina
  • putin gogosar taiat patratele pentru culoare
  • masline
  • piper
  • sare – daca este nevoie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Se spara albusurile de galbenusuri. Batem galbenusurile, adaugam branza, smanatana, cubuletele de parizer, salam, sunca, etc. Albusurile le batem spuma si se adauga peste galbenusuri, adaugam maslinele taiate, faina, gogosarul taiat cubulte, piperul. Tapetam o tava cu hartie de copt si punem jumatate din compozitie, adaugam apoi ouale fierte (intrgi sau jumatati), se adauga compozitia ramasa si apoi radem cascaval. Se da la cuptor pentru 30 min la 150 grade. 

 


Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ton