reteta mea cu nr 150.....
Spalam conopida si o rupem buchetele mici.O punem la fiert in apa cu sare, 5minute din clipa cand incepe sa clocoteasca. Scoatem conopida si o punem intr-o sita, la scurs.
Ceapa o taiem rondele, morcovul il curatam si il taiem bucati mici.
Ceapa, morcovul, carnea tocata, ouale, mararul si patrunjelul tocat, painea inmuiata in apa, cimbrul, nucsoara, sarea si piperul, kaizerul taiat cubulete, le punem toate intr-un castron si le amestecam bine cu mana.
Intr-o tava de cozonac unsa cu ulei si tapetata cu pesmet punem jumatate din compozitia de carne, peste care punem conopida, apoi inca un strat de carne.
Presam bine, mai ales pe margini. Dam la cuptor 50-60minute pana se rumeneste frumos. Scoatem si lasam sa se raceasca 30minute inainte sa taiem.
Servim cu piure de cartofi si salata.
1
se poate rade cascaval deasupra, cu 10 minute inainte sa fie gata sau imediat dupa ce l-am scos din cuptor