Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de alinutzika in Porc, 22 Iul 2011 | 4505 vizualizari
Ceva ce nu as putea refuza niciodata...oricat as fi de satula....:)))
1
Bucataras incepator
Taguri: ceafa de porc, gratar, retete Porc
Se taie carnea in bucati relativ egale, cam de 1 cm grosime, se condimenteaza si se prajeste in tigaie antiaderenta.
de bucatarasa 1
de Laly 1
de Andra_Constantinescu 6
ionela2682 1
alinutzika 1
multumesc pt aprecieri..eram sigura ca nu sunt singura carnivora convinsa din zona..
mamaieelena 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:10
ieri la 17:10
ieri la 09:42
de Panacris 9
pe 03.02 la 13:59
pe 03.02 la 13:55
7 comentarii
6 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
RODIMUR
UrsanMihaela
Bucataras
Constelatialeu
Gherca Daniela 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
scumpetea 1
Panacris 9
1798 puncte
Rocsi 9
1315 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Adi 1
300 puncte
RODIMUR 8
239 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!