Un pranz rapid, gustos si nu prea sanatos!:)
Ceafa sde porc se prajeste in tigaia Tefal, acoperita, cca. 15 minute, la foc mic, pe ambele parti. Se scoatea carnea din tigaie, se pune intr-un vas si se pastreaza la cald.
Intre timp in zeama ramasa de la carne, se adauga ardeii, ceapa si rosiile tocate marunt, vinul alb si se lasa sa scada, la foc mediu, acoperit. Galustele de cartofi (vezi reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/galuste-de-cartofi-35097.html) se fierb in apa cu putina sare, se scot si se lasa la cald.
Intre timp se spala si se taie marunt ingredientele ptr salata. Se asezoneaza de sare, piper, zeama de lamaie si apa minerala. Farfuria pe care se ansambleaza trebuie sa fie calda, se aseza 2 galuste, o felie de carne, sos dupa gust si 3 linguri de salata.