Ceafa de porc , broccoli si sos gorgonzola

de mihaelar63 in Porc, 21 Dec 2014 | 5472 vizualizari

 

Simplu si rapid . Cred ca daca as avea un restaurant , as pune in meniu .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceafa porc
  • 100 gr gorgonzola picanta
  • 100 gr smantana
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
  • brocolli congelat
  • cartofi prajiti
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc , broccoli si sos gorgonzola:

Ceafa se feliaza si se prajeste In tigaie teflonata sau la grill . Se sareaza .

Brocolli se fierbe in apa clocotita cu sare . Se scoate in apa rece cu cuburi de gheata . Se scurge .

Pentru sos se topeste untul ,se aduga smantana si bucatile de gorgonzola . Se amesteca pana se omogenizeaza sosul 1-2 minute . se sareaza si pipareaza .

Serviti ceafa prajita alaturata de broccoli , cartofi prajti si sos cald de gorgonzola .

TIPS-URI

1

Nu am dat cantitati la brocolli si la cartofi prajiti . Fiecare consuma dupa cum il lasa constiinta :d

2

Ceafa fiind o bucata de carne mai grasa nu are nevoie de ulei suplimentar la prajire .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc , broccoli si sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

21.12.2014, 23:25

Simona , dar ce ai cu el

MOKUSKA 1

22.12.2014, 09:44

ce mult imi place

mihaelar63 1

22.12.2014, 14:21

Da, un preparat simplu si de efect

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu carne de porc la cuptor