Caviar de vinete

de Dya Daniela Andrei in Salate, 30 Apr 2013 | 5116 vizualizari

 

Pe cat de simplu, pe atat de gustos! Potrivita pentru zilele de post!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de vinete
  • patrunjel proaspat
  • 1-2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri cu suc de lamaie
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • condimente: un praf de chili, unul de piper, o lingurita de chimen, sare, coriandru (daca aveti proaspat, si mai bine!) (sau dupa gust)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caviar de vinete:

Coacem vinetele si le tocam fin (In mod normal, pentru aceasta reteta se foloseste doar miezul vinetelor, semintele, eu am folosit insa vinetele in intregime,). Amestecam condimentele, patrunjelul maruntit, sucul de lamaie si uleiul de masline, omogenizam pasta obtinuta si o adaugam vinetelor tocate. Potrivim de gust cu sare si piper, daca mai este necesar.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Caviar de vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata cu piept de pui rotisat