Castronele din foietaj

de aziz in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2010 | 4069 vizualizari

 

diseara ai mei ,,pitici ,,vor petrecere in pijama deci sa vedeti ce mi-a trecut prin cap...

 

INGREDIENTE

  • 1pachet foetaj
  • o cutie compot de fructe asortate
  • 500 gr ficatei de pasare
  • usturoi
  • 1 ceapa
  • patrunjel
  • sare piper
  • supa instant
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castronele din foietaj:

se intinde foaia de aluat pe o tava pentru cupcake,se inteapa cu furculita si se da la cuptor pentru 20 minute la temperatura de 180 grade.intre timp pregatim ficateii,calim ceapa si usturoiul adaugam ficateii potrivin de sare si piper si putin supa instant;la urma presaram patrunjelul.cind foaia este coapta se taie cu cutitul usurel sa nu o crapam, si punem in fiecare castronel de foetaj ficateii sau compot de fructe .eu am facut doua foi si au iesit 6 pentru ficatei si 6 pentru compot.se umplu inainte de servire.ficateii se pot servi de adulti cu sos chilly.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castronele din foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu ciuperci si sunca