Castraveti murati

de iry-gabriela in Muraturi, 30 Iul 2012 | 4839 vizualizari

 

pentru consum pe vara

 

INGREDIENTE

  • castraveti,
  • cateva fire de marar uscat,
  • frunze de telina ,
  • usturoi,
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti murati:

Castravetii se spala. Se aseza pe fundul borcanului marar uscat, apoi se aseaza castravetii unul langa altul pana se umple borcanul.

Se curata usturoiul si i se da drumul in borcan printre castraveti. Se aseaza frunze de telina si mararul uscat, dupa care se pregateste apa cu sare. La un litru de apa folosim o lingura de sare si amestecam pana se dizolva sarea. Apa obtinuta o turnam peste castraveti cat sa ii cuprinda.

Se aseaza borcanele pentru 2 zile intr-un spatiu luminos si cu caldura.

Se pot servi imediat, dar tinuti la rece!

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti murati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati, in saramura cu otet