Castraveciori murati cu ceapa si morcovi

de SENO in Muraturi, 26 Iul 2011 | 6851 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de castraveti
  • 3 morcovi
  • o legatura de hrean
  • 3-4 cepe
  • 1/2 kg de sare
  • 2 linguri de zahar
  • 4 linguri de otet
  • frunze de dafin
  • boabe de piper
  • bobite de mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveciori murati cu ceapa si morcovi:

Se spala castravetii si se aseaza in borcanele curate impreuna cu morcovii taiati in 4 sau rondele, ceapa taiata rondele si hreanul taiat fasii. Apa se firbe cu sarea,zaharul,boabele de piper,bobitele de mustar,foile de dafin,iar la sfarsit se adauga si otetul. Se toarna apa peste castraveti si se inchid borcanele ermetic.

TIPS-URI

1

puteti folosi pikant fix sau conservant,eu nu am folosit

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveciori murati cu ceapa si morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata asortata