Cascaval pane

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 26 Mar 2015 | 4258 vizualizari

 

Fetitei mele ii place foarte mult cascavalul pane.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr cascaval
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Cascavalul se taie fasii mai groase sau de grosimea unui deget.Ouale se bat impreuna cu putina sare si piper.Fiecare felie de cascaval se trece prin faina,oul batut,pesmet ,dinou prin oul batut si pesmet.

Se prajeste fiecare felie de cascaval pe ambele parti,aproximativ 2-3 minute in ulei incins.Dupa prajire se scot pe hartie absorbanta pentru a se elimina surplusul de ulei.Pofta buna.

TIPS-URI

1

putem servi cascavalul langa o garnitura de cartofi sau salate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sticksuri de cascaval pane cu sos BBQ