Cascaval pane

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2010 | 10685 vizualizari

 

chiar imi era dor de cand nu am mai mancat cascaval pane

 

INGREDIENTE

  • cascaval 500 g
  • 2 oua
  • faina alaba
  • pesmet 
  • sare
  • ulei pt prajit
  • garnitura de cartofi prajiti ,muschiulet afumat si masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Se taie cascavalul feliute nu subtiri si nici foarte mari

Se dau prin oul batut bine cu putina sare,apoi prin faina alba ,din nou prin ou apoi prin pesmet.

Se prajesc in ulei foarte bine incins

Se servesc cu ce va place,eu le-am facut la pitici cu cartofi prajiti, masline si bucatele de muschiulet.

Usor ,rapid si foarte gustos

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

dentistutza 1

18.08.2010, 19:37

mamaaaa...ce bunatate...chiar mi-e pofta! super!

mihaelar63 1

19.08.2010, 08:28

Nadina ,am fost in concediu apoi am recuperat la greu la servici

SENO 1

19.08.2010, 09:06

f bun,arata excelent

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Baghete cu sunca si cascaval