Cartofii cu rosii la cuptor

de daniastefania in Mancaruri de legume, 23 Aug 2015 | 4859 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 4 rosii
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
  • Unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofii cu rosii la cuptor:

Curatam cartofii si ii fierbem 5 minute in apa clocotita cu sare. Apoi ii scurgem si ii lasam sa se raceasca putin. Apoi ii taiem rondele, cat de subtiri putem, dar cu grija sa nu se rupa. Rosiile le spalam, le curatam de pielita si le taiem rondele. Ungem o tava rotunda cu unt. Asezam un strat de cartofi, ca o floare. Punem rondelele una langa alta, pornind dinspre margine. Saram.

Apoi asezam un strat de rosii. Saram din nou si stropim cu putin ulei. Asezam un alt strat de cartofi, unul de rosii si incheiem cu un strat de cartofi. Saram si stropim cu ulei. Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade C pana incep cartofii sa se rumeasca. O mancare rapida, simpla si gustoasa. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofii cu rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]