Cartofi umpluti

de Micutza Luana in Mancaruri cu carne, 9 Ian 2014 | 3439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 -6 cartofi
  • sunca, bacon circa 200 gr
  • un ou
  • sare piper
  • cascaval 100 gr
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

Cartofii se ferb in coaja dupa care se dau la rece.

Se curata si se taie in jumatate .

Ii scobim in mijloc cat sa ii umplem .

Baconul si sunca se taie marunt si se pune putin la calit cat sa prinda culoare .

Cartofii ramasi (ce am scobit) ii pisam,  adaugam baconul , sunca, oul, sare, piper si umplem cartofii .

Ii dam la cuptor circa 15 minute .

Ultimele 5 minute adaugam deasupra cascavalul ras.

 

TIPS-URI

1

se poate servi cu smantana .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartof umplut cu pui si ciuperci