Cartofi umpluti

de angyb in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2012 | 20951 vizualizari

 

O RETETA SIMPLA CU CE GASITI PRIN FRIGIDER

 

INGREDIENTE

  • 6 7 cartofi fierti
  • parizer
  • ciuperci
  • gogosar rosu 
  • smantana
  • ceapa
  • sare
  • ulei de masline
  • mozzarella
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

Cartofii se curata de coaja,se scobescin interior se pune sare si un pic de unt.

Cartofii scobiti se pun intr-o tava unsa cu ulei.

Separat se calesc ceapa si gogosarul.Se adauga apoi parizerul taiat cubulete si ciupercile taiate marunt si se calesc bine.

Cand sunt aproape gata se adauga un pic de smantana.

Se adauga apoi cam jumatate din miezul scobit  si se umplu cartofii.Deasupra se pun feliute de mozzarella si se dau la cuptor pana se rumenesc un pic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi Byron