Gogosi cu carne de vita presata

de Aletta in Aperitive / Garnituri, 11 Sep 2016 | 3758 vizualizari

 

Atat de pufoase incat nu te poti oprii din a le manca. si perfecte ca aperitiv
 

 

INGREDIENTE

Aluatul:

  • 450 g faina
  • 30 g drojdie proaspata
  • o lingurita de zahar
  • 250 ml lapte
  • 50 g unt
  • 3 galbenusuri
  • 500 g cartofi fierti si razuiti
  • un praf de sare
  • branza razuita

Restul ingredientelor:

  • 300 g carne de vita presata
  • 3 linguri smantana
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu carne de vita presata:

Se incepe cu aluatul care trebuie sa creasca.

Laptele se incalzeste,se adauga zaharul si drojdia si se lasa la crescut cam 15 minute.

Cartofii fierti si razuiti se pun intr-un bol in care vom pregatii aluatul,faina,praful de sare,untul,galbensurile si drojdia crescuta.

Se framanta aluatul,se acopera cu folie si se lasa la crescut o ora.

Intre timp carnea se sfaramiteaza cu o furculita,se adauga sare,piper, smantana si se amesteca bine.

Se intinde o foaie, se pune cu o lingurita din loc in loc pana la jumatatea foii si se intoarce cealalta jumatate peste.

Se foloseste o ceasca ca la gogosi si se prajesc in ulei incins.

Se presara branza si se mananca calde.

Mie mi-au iesit 48 de bucati.

Pofta buna si voua daca va decideti sa faceti :)

TIPS-URI

1

carnea de vita se poate inlocui cu carne de pui presata

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu carne de vita presata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua in cuib de pastrama