Cartofi taranesti cu carne de pui

de Rahela Velicu in Pui, 8 Oct 2018 | 10345 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • 1 kg cartofi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 capatana de usturoi
  • ardei boia dulce
  • sare
  • ghimbir
  • patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu carne de pui:

 

Punem carnea de pui la fiert si o lasam sa fiarba bine.

Separat fierbem cartofii curatati de coaja si taiati cuburi.

Amestecam ardeiul boia cu sare si ghimbir macinat. Presaram amestec de condimente peste cartofii fierti si ii punem intr-un vas de yenna. Adaugam ardeiul taiat julienne si 2 polonice de supa (sau cat este nevoie sa acopere cartofii) in care a fiert carnea de pui. Adaugam si carnea de pui presarata cu condimente si dam la cuptorul preincalzit pentru inca 25 de minute.

Usturoiul il pisam cu un praf de sare, adaugam peste el 3-4 linguri de supa si il turnam peste mancarea scoasa din cuptor. Presaram patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi la vas de yena