Cartofi taranesti

de Ancutsa in Porc, 24 Mar 2017 | 4566 vizualizari

 

Imi plac mult cartofii taranesti, iar acum ca a venit si primavara, i-am servit cu verdeturi de sezon.

 

INGREDIENTE

  • 600 g cartofi
  • 2 cepe mari
  • 250 g sunca taraneasca
  • Sare si piper dupa gust
  • Cateva frunze de ceapa verde
  • Putin patrunjel proaspat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

 

Se spala cartofii si se pun nedecojiti la fiert, intr-o oala cu apa si sare. Cand sunt gata, se lasa la racit, se decojesc si se taie cubulete.

 Se taie ceapa marunt, iar sunca taraneasca in fasii subtiri.

 Se caleste sunculita in putin ulei incins, apoi se adauga si ceapa. Cand ceapa devine aurie, se adauga si cartofii fierti si se calesc impreuna, amestecand bine.

 Se servesc cu frunze de ceapa verde si patrunjel tocate marunt.

  Pofta Buna!

 Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/03/cartofi-taranesti-4.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Lau 1

26.03.2017, 17:36

kytz 1

26.03.2017, 22:34

Îmi plac și mie! 🍟🍟🍟

Ancutsa 1

27.03.2017, 13:42

Va multumesc mult!
O zi frumoasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarică de cartofi cu afumatură