Cartofi taranesti

de Ancutsa in Porc, 24 Mar 2017 | 4201 vizualizari

 

Imi plac mult cartofii taranesti, iar acum ca a venit si primavara, i-am servit cu verdeturi de sezon.

 

INGREDIENTE

  • 600 g cartofi
  • 2 cepe mari
  • 250 g sunca taraneasca
  • Sare si piper dupa gust
  • Cateva frunze de ceapa verde
  • Putin patrunjel proaspat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

 

Se spala cartofii si se pun nedecojiti la fiert, intr-o oala cu apa si sare. Cand sunt gata, se lasa la racit, se decojesc si se taie cubulete.

 Se taie ceapa marunt, iar sunca taraneasca in fasii subtiri.

 Se caleste sunculita in putin ulei incins, apoi se adauga si ceapa. Cand ceapa devine aurie, se adauga si cartofii fierti si se calesc impreuna, amestecand bine.

 Se servesc cu frunze de ceapa verde si patrunjel tocate marunt.

  Pofta Buna!

 Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/03/cartofi-taranesti-4.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole alba cu afumatura