De foarte mult timp cautam acest dispozitiv,si in final l-am gasit ..................deci trebuia si incercat nu?Doar ca nu eu i-am facut proba ci scumpul meu sot Bebe,e foarte adevarat ca a lucrat ceva timp la ei si nu ne-a lasat sa-l ajutam deloc,a zis mai bine asteptai cuminiti la masa sau daca chiar vrei fa poza, dar fara mine ca ca sigur pui pe Bucataras..................iata rezultatu
Se curata cartofii,se scobesc cu dispozitivul special .
Se pun intr-un vas cu apa rece pentru a nu se oxida ,dureaza ceva timp la scobit.
Se scot din apa se condimenteaza cu sare ,praf de usturoi se lasa putin pe un servet dupa care se tapeteaza cu un servetel uscat si se prajesc in ulei foarte fierbinte.
Simplu dar si de efect,au papat pitici...si binentele au urmat si intrebarille ,cine ,ce cum ?ma rog...mama de ce nu face asa......
Cand se servesc se pot condimentea cu putin delikat
1
cartofii ce raman dupa scobire se pot folosi la un piure de cartofi,deci totul se transforma nimic nu se arunca