Cartofi pai de radacina de telina la cuptor cu branza feta

de Catalina L in Mancaruri de legume, 10 Apr 2021 | 2711 vizualizari

 

Am utilizat radacina de telina in loc de cartofi ca sa obtin o reteta sanatoasa cu putini carbohidrati.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/04/cartofi-pai-de-radacina-de-telina-la.html

 

INGREDIENTE

  • 1/2 rădăcina de țelină -400 gr
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • boia de ardei
  • 50 gr feta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi pai de radacina de telina la cuptor cu branza feta:

Curatati radacina de telina si taiati-o batonase.

Stropiti-le cu ulei, puneti sare , cimbru uscat si boia de ardei.

 Amestecati bine. Dati la cuptor timp de 30 de minute la 220°C. Serviti imediat cu branza sarata (telemea, feta) presarata deasupra . Foarte bun !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi pai de radacina de telina la cuptor cu branza feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]