Cartofi noi prajiti

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 13 Mai 2010 | 4981 vizualizari

 

Delicateta...se gatesc rapid si sunt foarte buni. Se pot servi simpli,cu iaurt sau langa o bucata de friptura.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi, marunti
  • Ulei de palmier
  • Frunze de patrunjel
  • Sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi prajiti:

Curatam cartofii, pe cei mai marisori ii taiem in doua si cand uleiul este bine incins, punem cartofii la prajit, pentru 15’.  Ii scoatem cu o paleta, ii asezonam cu sare si mult patrunjel verde.

Eu i-am servit cu pulpe de pui si salata de sfecla rosie.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi prajiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

madi_marin 1

13.05.2010, 18:26

sunt deliciosi....mie imi plac mult cu smantana si marar, ca sa nu mai spun de mujdei....

marcela1979 1

13.05.2010, 18:32

ce buni sunt vreau si eu

Ubulika 1

17.05.2010, 15:37

si eu vreau cartofi noiiiiiiiiiii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi copti si sparanghel cu usturoi