Din categoria ce avem prin gradina, ce avem prin cuibar, ce avem prin frigider, sa fie bun si satios .
Cartofii i-am pus la fiert, dupa ce au fiert i-am curatat de coaja, i-am lasat putin sa se raceasca apoi i-am taiat cuburi mai maricele. Am curatat ceapa verde am spalat-o si taiat-o marunt. Kaizerul l-am taiat cubulete mai mici. Am pus un tuciulet pe foc, am adaugat putin ulei, am adaugat kaizerul si ceapa si le-am calit cca 15 min. Intr-un castron am ras branza, am adaugat cele 5 oua, am omogenizat, apoi am adaugat smantana si mararul taiat marunt, am amestecat bine. Am asezat cartofii intr-o ctratita de fonta, am presarat un pic de sare si piper, am adaugat kaizerul si ceapa calite, am amestecat. Apoi am turnat amestecul de branza, oua, smantana si marar, am omogenizat, am nivelat amestecul si am rasnit piper deasupra. Am bagat cratita la cuptor, la foc mediu, se lasa la cuptor pana incepe s ase rumeneasca frumos. ( la mine a iesit mai bronzat un pic, ca m-am dus in gradina cu treaba si am uitat ca am bagat la cuptor, dar a mers si asa mai cu bronzol :))))))))))))))))))))))))))))))