Cartofi noi cu pesmet

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2021 | 3373 vizualizari

 

O garnitura extrem de gustoasa facuta la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 1 - 1,5 kg cartofi
  • 5 linguri de ulei de masline
  • 3 linguri de pesmet
  • sare grunjoasa
  • oregano
  • marar verde
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu pesmet:

Curatam cartofii de coaja si ii taiem rondele.
Punem cartofii intr-un bol, adaugam sare, piper, pesmetul, marar tocat si oregano si amestecam bine.
Punem cartofii intr-un vas de yenna si adaugam uleiul.

Dam tava la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 30-35 de minute. Dupa primele 20 de minute intoarcem cartofii in tava cu ajutorul unei spatule. Ii dam din nou la cuptor pana cand se gatesc suficient. Servim cu diverse fripturi sau simpli. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi evantai