Snitele de dovlecei

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2013 | 15604 vizualizari

 

Snitelele de dovlecei sunt delicioase si foarte usor de preparat. E perioada dovleceilor, deci sa nu uitam de ei. Dovleceii sunt minunati in multe preparate (supa, tocanita, chiftelute), si iata acum facem snitele de dovlecei, nu oricum, ci cu mujdei de usturoi.
Va doresc pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel (nu foarte groasa pentru a evita seminte mari din interior)
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de dovlecei:

Spalam bine dovleceii, ii curatam de coaja si ii taiem felii (grosime: 1 cm, sa nu fie foarte groase feliile pentru ca raman crude in interior). Saram si piperam dupa gust fiecare felie pe ambele parti.

Batem ouale si adaugam faina. Omogenizam foarte bine aluatul format pentru a nu a avea cocoloase.

Fiecare felie o dam prin aluat si-i prajim in ulei incins cam 2 minute pe fiecare parte.

I-am scos pe un servetel ca sa absoarba surplusul de grasime.

Ii servim cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

27.07.2013, 20:38

Imi plac foarte foarte mult

Valclaudia 1

27.07.2013, 22:09

si eu am preparat in seara asta dovlecel pane! Dar am uitat sa prepar si mujdei.... pot sa imprumut putin de la tine?

Zamfira 1

27.07.2013, 23:01

daaa, char te rog!!!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu dovlecei si ciuperci la cuptor