Curatam, spalam si apoi taiem cartofii(eu am avut niste cartofi mai mici si i-am taiat jumatati).Ungem tigaia Dry-Cooker cu putin ulei , o lasam sa se incinga si apoi punem cartofii in ea.Acoperim cu capacul si lasam la foc mic pana cand acesti sunt bine facuti si rumeniti.
In timp ce cartofii sunt pe foc pregatim maioneza de usturoi:curatam usturoiul, il zdrobim si il punem intr-un bol .Adaugam putina sare peste usturoi, amestecam bine si apoi turnam treptat ulei amestecand continuu .Punem ulei in functie de cantitatea dorita de maioneza.La final adaugam pe rand si apoi amestecam o lingurita de otet din mere si miere si o lingurita de mustar iute.
Cand cartofii sunt gata facuti ii scoatem pe un platou ii saram dupa gust, ii stropim cu sosul de maioneza si apoi presaram mararul si frunzele de usturoi taiate marunt.
Servim ca atare sau drept garnitura.
Pofta buna!