Cartofi noi cu cotlet si sos de smantana si usturoi

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 10 Iun 2013 | 3303 vizualizari

 

Un pranz minunat!!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi noi
  • 3 felii de cotlet de porc
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • Ulei
  • SOS :
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • 4 linguri de smantana
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu cotlet si sos de smantana si usturoi:

Cartofii se curata, se taie felii si se pun la prajit in ulei incins.

Feliile de cotlet se condimenteaza cu sare , piper si praf de usturoi.

Se unge o tigaie cu ulei si se pun la rumenit .

SOSUL:

Usturoiul se curata si se piseaza , se dauga sare si se lasa 5-10 min, apoi se adauga smantana si se amesteca.

 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

In loc de carne de porc se poate folosi si pui.

2

In sos se poate pune si marar .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu cotlet si sos de smantana si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Rocsi 1

10.06.2013, 22:34

Foarte gustos totul..

Merisor 1

11.06.2013, 07:47

Ce mancare bunaaaaa!

Dea_Dea 1

11.06.2013, 19:43

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rasol de vită cu legume la cuptor