Cartofi noi cu cotlet si sos de smantana si usturoi

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 10 Iun 2013 | 3869 vizualizari

 

Un pranz minunat!!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi noi
  • 3 felii de cotlet de porc
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • Ulei
  • SOS :
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • 4 linguri de smantana
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu cotlet si sos de smantana si usturoi:

Cartofii se curata, se taie felii si se pun la prajit in ulei incins.

Feliile de cotlet se condimenteaza cu sare , piper si praf de usturoi.

Se unge o tigaie cu ulei si se pun la rumenit .

SOSUL:

Usturoiul se curata si se piseaza , se dauga sare si se lasa 5-10 min, apoi se adauga smantana si se amesteca.

 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

In loc de carne de porc se poate folosi si pui.

2

In sos se poate pune si marar .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu cotlet si sos de smantana si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]