Tocanita cu ardei copti si carne de porc

de Moni_alex in Mancaruri cu carne, 28 Iun 2015 | 20258 vizualizari

 

O tocanita delicioasa cu legume proaspete preferata de familie pe timpul verii.
Se poate face si cu carne de vitel sau piept de pui.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 4 cepe mai mari
  • 5 ardei rosii copti
  • 4 rosii coapte
  • 2 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ardei copti si carne de porc:

Carnea de porc se taie bucatele potrivite si se pune cu uleiul sa se caleasca putin intr-un ceaun.

Se curata ceapa, se taie julien, se adauga peste carne, se sareaza putin si se adauga 1/2 pahar de apa se se inabuse la foc mic pana se inmoaie ceapa.

Rosiile se decojesc si se dau pe razatoare sau la robot si se adauga peste compozitia de pe foc.

Se lasa sa fiarba bine apoi se adauga ardeii copti taiati bucati mai mari inclusiv zeama pe care au lasat-o acestia.

Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se da la focx mic la cuptor pentru 30 de minute.

Se scoate de la cuptor, se adauga patrunjel verde proaspat si se serveste cu mamaliguta.

POFTA BUNA!

 

 

 

TIPS-URI

1

se poate adauga si usturoi in tocanita, dupa gustul fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ardei copti si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pomana porcului