Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Ii multumesc bucatarasului babi5 pentru aceasta reteta minunata! Foarte aromati!
Curatam cartofii de coaja si ii spalam - am ales cartofi micuti si cat mai egali ca dimensiune - . Ii taiem in bucati egale.
Pornim cuptorul la 200 grade.
Ungem un vas de yena cu putin ulei si asezam cartofii.
Tocam ceapa si usturoiul verde. Adaugam totul peste cartofi, asezonam, punem si piperul, busuiocul, boiaua si amestecam totul foarte bine.
Turnam apa cat sa fie cartofii aproape acoperiti.
Punem peste vas, folie de aluminiu si introducem vasul la cuptor pentru 30 minute. Indepartam apoi folia, miscam vasul astfel incat cartofii sa isi schimbe putin pozitia si lasam la cuptor pana scade apa si cartofii se rumenesc.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola