Buna!
Cine doreste sa guste din cartofii mei pregatiti astazi?
Eu am preparat cartofii direct in coaja dar se pot si curata, deci sa incepem cu condimentatul carnii, care este dupa gust, apoi spalam bine bine cartofii, mai ales daca ii lasam cu coaja, dupa care se ia (burghiul de cartofi) ma scuzati ca ii spun asa doar ca l-am primit si chiar nu ii stiu numele.
Incepem sa gaurim cartoful pe lungime si cat se poate mai mult pe mijloc, rasucim pana iese in partea cealalta a cartofului, dupa care incet cu mana se ia spirala de cartofi, care e foarte rezistenta si se poate praji.
Apoi pregatim o tava cu putina apa, umplem cartofii, gaura din mijloc cu carnea, si o bagam la cuptor, vreo 30 de min la 220 C.
Din cand in cand se intorc cartofii de pe o parte pe alta.
Se scot de la cuptor cand sunt rumeniti adica copti :)
Pofta Buna!