Reteta am vazut-o la o emisiune culinara ,, Din bucataria maestrilor ''- gen ,, ce preparate simple gatesc bucatarii renumiti la ei acasa ''. Baiul e ca n-am vazut titlul retetei !!! Este simplu de preparat cu ingrediente putine , iar rezultatul este senzational de gustos .
Spalati si fierbeti in apa cu sare cartofii . Curatati cartofii de coaja si taiati rondele .
Ceapa curatata si taiata julien se caleste pana devine sticloasa impreuna cu sunca taiata fasiute .Sarati si turnati deasupra smantana si trageti vasul de pe foc .Dupa racire incorporati doua oua batute si piparati.
Intr-o tava teflonata si tapetata cu unt si pesmet asezati un rand de cartofi si unul de compozitie cu smantana . Repetati operatiune pana se termina materialele .
Deasupta tapetati cu felii subtiri de cascaval afumat si dati la cuptor 30 minute . este gata cand cascavalul incepe sa se rumeneasca .