Cartofi la cuptor cu sos de usturoi, patrunjel si ulei de masline

de delia64 in Mancaruri de post, 11 Mai 2014 | 4867 vizualizari

 

Este o mancare de post gustoasa si rapid de facut .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi
  • 1 capatana usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 100 ml. ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu sos de usturoi, patrunjel si ulei de masline:

Se curata cartofii , se spala si se crapa  in doua  , asezam cartofii  intr-un vas termorezistent.

Intr-un vas punem uleiul de masline , patrunjelul taiat marunt si usturoiul tocat .

Blenderuim cele de mai sus si condimentam cu sare si piper dupa gust .

Punem sosul peste cartofi si acoperim vasul cu o folie de aluminiu si introducem in cuptorul incalzit .

In aproximativ 40 de minute cartofii vor fi copti.

Se servasc calzi cu salata dorita .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Sosul va da un gust deosebit cartofilor .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu sos de usturoi, patrunjel si ulei de masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu ciuperci de post