Cartofi la cuptor cu leurda

de Bunica in Mancaruri de post, 11 Apr 2012 | 5213 vizualizari

 

Nu am facut pana acum,dar am zis ca sa incerc. Au iesit foarte buni si cum este aproape ora pranzului .....pofiti la masa!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 legatura de leurda
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu leurda:

Cartofii se curata, se spala si se feliaza in bucati mai mari.

Se pun intr-o tava,se condimenteaza,se pune uleiul si 200 ml. apa.

Tava se acopera cu staniol si se dau la cuptor.

Dupa 30min. se scoate folia si se mai lasa putin pentru a se rumeni.

Cand sunt rumeniti se lasa sa se raceasca putin si se pune deasupra leurda,spalata si tocata marunt.

Se servesc cu muraturi sau salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Bunica 1

12.04.2012, 17:42

pentru toata lumea

Angelina_Elena 1

30.04.2012, 23:24

ce bun!

Bunica 1

01.05.2012, 00:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor