Cartofi la cuptor cu costita afumata si chiftelute de pui

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 24 Noi 2010 | 10279 vizualizari

 

E o mancare satioasa.....

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 200 g costita afumata
  • 200 g carne tocata de pui
  • 1 ceapa mica
  • condimente pentru carnea de pui
  • verdeata proaspata
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • ulei
  • faina
  • cascaval
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu costita afumata si chiftelute de pui:

Cartofii se curata, se spala si se taie sferturi. Se pun la fiert pentru 15 - 20 de minute.

Carnita de pui se amesteca cu ceapa si verdeata tocate marunt, condimente si piper. Se formeaza bilute care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Se scot la scurs pe hartie absorbanta. In acelasi ulei se rumenesc pentru cateva minute si costita taiata in bucati.

Cand sunt gata cartofii se scurg de apa,apoi se pun intr-o tavita de cuptor, se toarna putin ulei deasupra si se presara cu sare si boia dulce. Se da tava la cuptorul incins pana cand cartofii sunt complet facuti.

Se servesc cartofii cu cascaval ras deasupra, cu costitele prajite, chiftelute si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu costita afumata si chiftelute de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare si cartofi picanti