Cartofi la cuptor cu cascaval pane

de oana_pisicutza16 in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2012 | 7117 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi potriviti
  • 4 felii de cascaval (un pic mai groase)
  • 1 ou
  • Pesmet
  • Rozmarin
  • Sare, Piper, Boia
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu cascaval pane:

Se curata cartofii si se taie in sferturi, se ung cu ulei si se condimenteaza cu sare, piper, boia si rozmarin

Tava se tapeteaza cu hartie de copt si se baga la cuptorul preincalzit pana prind o culoare aurie

Peste feliile de cascaval se presara putina sare, dupa care se dau prin ou si prin pesmet

Se prajesc feliile de cascaval in ulei incins, pana prind o culoare aurie

Scoatem feliile de cascaval pe un servet de bucatarie pentru a se absorbi excesul de ulei

Mancarea se serveste calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti