Cartofi la cuptor

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 10 Mar 2014 | 7578 vizualizari

 

Cum nu prea sunt apta de nici unele,am incropit ceva de haleala pentru seara,cu ce am gasit prin frigider....nici n-am stiut ce denumire sa-i pun,asa ca am zis simplu ''cartofi la cuptor''

 

INGREDIENTE

  • cca 6-7 cartofi potriviti
  • 2 cepe de apa mari
  • amestec de : piept de pui,bacon,carnat picant-cantitati variabile
  • cascaval ras -200 g
  • 3 oua
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor:

Se aleg 6-7 cartofi potriviti cu coaja rosie,se spala si se pun la fiert.Dupa ce au fiert se curata de coaja se taie rondele si impreuna cu ceapa de apa,taiata pestisori,se pun in tuci si se calesc cca 15 min.Luam un vas de yena in care punem cartofii cu ceapa,adaugam amestecul de piept de pui,bacon si carnat picant,taiate in bucatele mai mici.Peste toate ingredientele turnam cele 3 oua batute,in care am pus sare si piper,omogenizam,deasupra asezam cascavalul ras si bagam vasul la cuptor,cca 25 min....

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Constelatialeu 1

11.03.2014, 17:33

sa vina pompierii,mi-a inundat Balconita zona...

deyutzky 1

11.03.2014, 19:19

foarte buuuuni!

Reteta-Video 1

12.03.2014, 15:00

Bun, bun, bun....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia