Cartofi duchesse

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2011 | 4841 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi
  • 100 grame unt
  • 1 ou
  • 3 gălbenuşuri
  • 1 linguriţă rasă de nucsoara măcinată
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi duchesse:

Curătam cartofii si ii taiem in cuburi,apoi ii punem la fiert in apa cu sare ca pentru piure.Cad sunt gata,scurgem apa si ii zdrobim pentru piure,adaugam untul si amestecam bine pana obtinem o crema fina.

Incalzim cuptorul la 200 de grade.

După ce piureul s-a racorit,adaugam oul si cele 3 galbenusuri pe rand,apoi punem nucsoara, sare si piper.Pregatim o tava tapetata cu hartie pergament.

Punem amestecul intr-un pos si formam fursecuri mai mari.Dam tava la cuptor pentru 10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi duchesse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv