Cartofi cu smantana si cascaval la cuptor

de JulyCris in Mancaruri cu carne, 23 Mai 2014 | 18196 vizualizari

 

O reteta simpla si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 7-8 cartofi
  • 200 gr smantana
  • 3 oua
  • 100 gr sunca presata
  • branza,cascaval(cat vreti)
  • 1 lingura faina
  • 1 legatura marar
  • sare,piper
  • unt pt uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu smantana si cascaval la cuptor:

Curatam cartofii,ii spalam si-i taiem cuburi. Ii fierbem in apa cu delikat. Dupa ce s-au fiert,ii scurgem bine de apa. Intr-un vas Jena,uns cu unt punem cartofii. Umplutura o pregatim astfel: amestecam ouale cu sarea si piperul si le batem cateva secunde cu furculita sau cu mixerul. Adaugam smantana si omogenizam. Punem apoi sunca taiata bucatele mici si branza data pe razatoare. Adaugam faina si mararul tocat marunt. Amestecam totul si turnam peste cartofi. Deasupra radem cascavalul. Bagam la cuptor pana se rumeneste frumos,aproximativ 25-30 de minute.

TIPS-URI

1

Eu am pus mai mult unt,vreo 50 de grame. Dupa ce am uns vasul,restul l-am lasat pe fundul vasului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu smantana si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu piept de pui in sos de smantana