Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
O reteta simpla si foarte buna.
Curatam cartofii,ii spalam si-i taiem cuburi. Ii fierbem in apa cu delikat. Dupa ce s-au fiert,ii scurgem bine de apa. Intr-un vas Jena,uns cu unt punem cartofii. Umplutura o pregatim astfel: amestecam ouale cu sarea si piperul si le batem cateva secunde cu furculita sau cu mixerul. Adaugam smantana si omogenizam. Punem apoi sunca taiata bucatele mici si branza data pe razatoare. Adaugam faina si mararul tocat marunt. Amestecam totul si turnam peste cartofi. Deasupra radem cascavalul. Bagam la cuptor pana se rumeneste frumos,aproximativ 25-30 de minute.
1
Eu am pus mai mult unt,vreo 50 de grame. Dupa ce am uns vasul,restul l-am lasat pe fundul vasului.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola