Cartofi cu smantana la cuptor

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2012 | 82802 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g cartofi
  • 100 ml lapte
  • 200 ml smantana
  • 30 g faina
  • 30 g unt pentru uns forma
  • 50 g cascaval ras sau telemea
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu smantana la cuptor:

Curatam cartofii si ii punem la fiert in apa clocotita sarata pana se inmoaie; scurgem de apa si ii asezam intr-o forma unsa cu unt.

Faina o amestecam cu laptele rece, adaugam smantana, sare si piper. Acestsos se desarta peste cartofii fierti  . nu amestecam. Deasupra radem cascaval sau telemea .

Eu am presarat si parmezan cam 80 g. Acoperim cu o folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 20 de minute, dupa care scoatem folia si mai lasam cat sa se rumeneasca .

 Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]