Cartofi cu pui si bacon la cuptor

de alilianaa in Pui, 15 Oct 2013 | 4838 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 10 cartofi
  • 250 g bacon
  • 2 cepe rosii
  • marar tocat
  • sare, piper dupa gust
  • o ceasca lapte dulce
  • 4 oua
  • 4 felii cascaval
  • 30 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu pui si bacon la cuptor:

Cartofii se curata, se spala si portioneaza si se pun la fiert in apa cu sare. Carnea de pui, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Din cand in cand se ia spuma. Ceapa se curata si se toaca marunt. Se trage la tigaie in 30 ml ulei incins impreuna cu baconul. Cand cartofii sunt gata, se scurs. Carnea se scoate din apa in care a fiert, se dezoseaza si se taie bucatele mici. Intr-un bol se aseaza cartofii, carnea de pui, ceapa calita si baconul. Se pune sare ( daca mai e cazul) piper, marar tocat marunt. Laptele se amesteca cu ouale si se toarna peste compozitia de mai sus. Aceasta se aseaza intr-o tava unsa. De-asupra se pun feliile de cascaval. Se da la cuptor cca 30 min. cat sa se coaca bine si de-asupra sa prinda o crusta. 

 

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu pui si bacon la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi Dauphinoise cu pui si ciuperci