Cartofi cu bacon, cascaval si legume la cuptor

de Adrian2016 in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2016 | 3359 vizualizari

 

M-am gandit sa fac o cina rapida, delicioasa si satioasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de cartofi mici
  • 50 gr de unt
  • 200 gr de bacon afumat
  • 100 gr salam
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr branza
  • 1 ceapa potrivita
  • 2 ardei kapia
  • 2 rosii
  • 3 oua
  • 200 gr smantana
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu bacon, cascaval si legume la cuptor:

       Cartofii trebuie curatati si fierti in apa cu sare. Legumele se spala si taie cubulete. Baconul, salamul, cascavalul si branza le taiem cubulete sau felii. Intr-un vas de yena asezam cartofii curatati, ii saram si piperam,punem feliute de unt deasupra si dam la cuptorul incins la 200 grade pana cand se topeste untul.

        Cand s-a topit untul punem legumele deasupra si mai lasam 10 minute forma la cuptor. Adaugam si branza, cascavalul si salamul deasupra si lasam sa se rumeneasca putin. Separat batem ouale cu smantana si cu un praf de sare si turnam peste compozitia din vas lasand-o sa se inchege. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Cartofii se curata mai bine cand sunt mai calzi.

2

In loc de unt puteti folosi ulei de masline.

3

Poate fii servit ca si garnitura sau aperitiv alaturi de muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu bacon, cascaval si legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti cu bacon si cascaval