Cartofi cu peste la cuptor

de Lau in Peste, 9 Apr 2018 | 4992 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati somn
  • 500 g cartofi
  • 1 ceapa mare rosie
  • 1/2 legatura usturoi verde
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 100 ml vin
  • ulei
  • 1/2 lamaie
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu peste la cuptor:

Pestele se condimenteaza cu sare, piper dupa gust, se prajesc pe ambele parti putin (sa fie pe jumatate prajit).

In tigaia in care am prajit pestele, adaugam ceapa taiata fideluta si o calim 2 min, dupa care o scoatem intr-o farfurie.

In uleiul in care am prajit pestele, ceapa, (mai adaugam putin daca este nevoie) adaugam cartofii curatati, spalati si taiati rondele, 100 ml apa si lasam sa fiarba/ prajeasca, acoperim cu un capac si lasam cateva minute, sa fie pe jumatate fierti) condimente dupa gust.

Intr-o tava unsa cu ulei adaugam cartofi, ceapa, pestele condimente, usturoiul tocat, pisat, vinul, felii de lamaie si amestecam.

Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam tava la cuptorul incalzit 15 min cu folie si 10 min fara folie (pana ce cartofii sunt copti).

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de merluciu in crusta de fulgi de porumb