Cartofi cu pesmet la cuptor

de Oana in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2009 | 11549 vizualizari

 

Iata un mod rapid si sanatos de preparare pentru o garnitura delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi  mari
  • o mana de pesmet
  • boia dulce
  • usturoi granulat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu pesmet la cuptor:

Cartofii se curata, se spala si se taie bucati mai mari si groase. Pesmetul se amesteca cu boia, usturoi granulat si sare, iar cartofii se tavalesc pe rand prin acest amestec. Se aseaza in tava pe hartie de copt si se lasa la cuptor pana se rumenesc usor. Se intorc pe toate partile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu pesmet la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]