Cartofi cu parmezan in vasul roman

de Sidy in Mancaruri de legume, 22 Ian 2011 | 3447 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g cartofi
  • 70 g parmezan
  • 1/2 gogosar
  • frunze patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 50 g unt
  • usturoi( optional)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu parmezan in vasul roman:

Vasul roman se tine la inmuiat in apa 30 minute.

Se curata cartofii si se taie dupa preferinta.
Punem apoi cartofii taiati in vasul roman, adaugam o canita cu apa,gogosarul taiat felii, condimentam si presaram patrunjel verde si parmezanul.

Adaugam feliutele de usturoi si dam vasul roman la cuptorul dinainte incalzit la 180 grade.
Lasam cartofii sa se patrunda bine.

Cand sunt gata se servesc cu friptura si cu salata.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu parmezan in vasul roman" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi crantzaniti cu usturoi si ementaler