Cartofi cu ciuperci, la cuptor!

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 13 Mai 2012 | 4751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura unt
  • 1 morcov
  • jum ceasca de apa
  • 1 cutie de ciuperci
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu ciuperci, la cuptor!:

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii spalam bine.

Ii punem intr-o oala, adaugam apa si putina sare si ii lasam putin la fiert (pana sunt pejumatate fierti), apoi ii scoatem si ii scurgem de apa.

Punem in tigaie lingura de unt, adaugam usturoiul (taiat bucatele), il calim putin.

Adaugam apoi morcovul taiat cubulete si apa si lasam cateva minute pe foc.

In tigaie, peste morcov si usturoi, adaugam si ciupercile, punem sare si piper dupa gust, amestecam bine si mai lasam cateva minute.

Intr-o tava punem hartie de copt, tapetam cu unt si punem cartofii.

Peste cartofi adaugam compozitia din tigaie, mai punem putina sare si putina apa + lingura de ulei...si dam la cuptor pt aprox 25 de minute la foc mediu.

Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ciuperci, la cuptor!" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din ciuperci cu cascaval